Po pierwsze jesteś noob
Po drugie smierdzisz
Po trzecie nie wiesz co to znaczy kultura nie potrafisz nawet na 10 minut sie zamknąc i nie odzywać w arogancki sposób
po czwarte smierdzisz
po piąte jestes noob co gra jedne rls
po szóste smierdzisz
po siódme jesteś tchórz i uciekasz
po ósme smierdzisz
po dziewiąte nie potrafisz przegrywac
po dziesiąte smierdzisz
Pozdro Cipka !
Hermes napisał:
CoKe napisał:
a mnie się wydaje że Xavier to Hermes albo Cav
) takie przeczucie
twoj stary chyba
ani ja ani Cavvi
masz racje.. on też może być podejrzany to teraz(że tak to ujme) mnie się wydaje, iż tajemniczy Xavier to Kro
Wszytko by bylo jasne gdyby ten ćwok nie podawal sie za goscia co ma ponad 40lat i tym samym zwalil to na kogos innego.
Jak narazie jest 2:1 dla mnie, musialem sie niezle nameczyc zeby nooba zmusic do gry.
Ostatnio edytowany przez Mika (2007-11-29 13:14:53)
Żeby mnie pokonać na żałosne $$$$ 10 pt No art Raid Hill Ship yes camp Jebancu nabiłeś punktów więcej i stałeś jak ciota
Bo to rls dla ciot ofcourse przegrałem ale nie wiele Ci woja zostało ...
Nie mówie o moich rls gdzie 15 lucznikow cie zalatwilo ...
Punktow to nabilem samymi moimi muskami, bo husarii i dragow praktycznie nie uzywalem. No tak muszkietrow to mi malo zostalo bo nimi samymi wytuklem Ci cale Twoje wojo. Wow bedziesz sie podniecal 15lucznikami w grze bo mi market rozwaliles?, i wyszedlem tylko dlatego bo nie bede gral takich noobskich ruli.
Mika, noobowskie sa $$$
NIe wina Kronosa, ze Cie 15 lukow rozwalilo, to swiadczy tylko o Trwoim poziomie gry... dla mnie wieksza chala jest przegranie na 0pt przez rozwalenie marketu niz przegranie na $$$ gdy walczy sie tysiakiem woja )
CoKe napisał:
a dla mnie żadna czy tam rzadna porażka nie jest chała i tak dzięki porażką z dobrymi graczami uczymy się grać i po 30 porażkach zaczynamy wyrywać
...sobie włosy tak jak to mika robi po przegranej z SBB
Chyba zaczynam rozumiec, czego macie do mnie wąty. Ja tez dziekuje za gre(troche nauki i jestes moj Kronosie) jak narazie przyznaje Ci wyzszosc 3:2 dla Ciebie. Dzieki za lekcje i podkreslam ze to Ty zaczales cala ta awanture(bynajnmiej przez ten nick co go teraz nosisz na naszym forum)
Ostatnio edytowany przez Mika (2007-12-01 19:00:37)