1.Nick w grze ( podaj wszystkie swoje dotychczasowe nicki)
2.Ranga ( Jeżeli jesteś dobry, lecz range masz słabą to ranga o nieczym nie zaważy)
3.Możliwość zakładania sesji
4.Kontakt ( GG )
5.Doświadczenie ( potrzebujemy doświadczonych graczy, gdyż słabszych nie potrzebujemy by ich szkolić, ponieważ mamy mocną ekipe)
6.Posiadane wersje gry ( na 1.30 raczej sie do nas nie dostaniesz)
7.Wcześniejsze klany
8. Cała historia kozacka
Po rozpatrzeniu podania sprawdzimy jak grasz, a następnie dostaniesz jednoznaczną odpowiedź
No ale to logo należy do jednego z najlepszych Amerykanskich rockowych Zespołów więc używanie ich loga nie jest na miejscu ...
Wg. mnie ranga sie liczy bo Mika to punkciarz gra dla punktów a nawet króla nie ma
Czyli musi dużo przegrywać
Mika napisał:
Pierw sie naucz grac na wolnych grach bo twoj refleks jest podobno znikomy, pozniej sie postaraj robic cos wiecej
Co to znaczy Pierw ?
Mika następnym razem pomyśl logicznie zanim coś napiszesz
Mi przeszkadza lag ponieważ jest ta gra za wolna dla mnie
Wole wygrywać dzięki mojej szybkości i dzięki mojemu refleksowi
A w grach z takimi lagerami jak ty, można w czasie budowania koszar zapalić fajkę
On nie jest na tyle inteligentny by to powiedzieć ;/ A dowód macie tutaj, bo skoro on nie wie co to znaczy "Pierw" to świadczy o tym że jest albo młodszym ode mnie gnojkiem albo takim starym gościem co sie kompletnie nie uczył i teraz gra w kozaków bo i tak na budowie mu sie nie chce robić
Brawo
Myślałem ze to jest jakieś wieśniackie słówko
Którego ja nie używam Coke kiedy ja kończyłem studia to ty na gówno mówiłeś Papu
Mika napisał:
Powiemy mu bo pewnie dalej nie skapowal:)
Pierw=pierwsze(taki skrót)
Nie używam takich prymitywnych skrótów
Mika ty jesteś Kobietą ?? Bo nie wiem jak mam sie do Ciebie zwracać
BTW Jak jesteś jakimś zboczeńcem to lepiej sie nie ujawniaj
Ostatnio edytowany przez Xavier (2007-10-23 12:36:34)
Mika napisał:
Bana to on niema, mozesz sobie zobaczyc.
Przestal pisac od tej pory jak powiedzialem ze ujawnie jego prawdziwy nick, a to by bylo zblaznienie dla pewnego klanu
Nie zartuj, nie widze tu blazenstwa, a kim on jest to kazdy dzieciak wie A przestal pisac bo myslal ze ma bana albo wyczerpaly mu sie teamty na wasz temat ;P
Kondzio napisał:
Mika Xawier juz ise nie odezwie musisz nam powiedziec bo on jest juz osieszony a ze tak ci dogryzal osmiesz go wiecej
Naucz sie pisać po polsku, i dopiero zacznij to robić
Nie pisałem bo miałem bana sieroto ale już mogę
Ostatnio edytowany przez Xavier (2007-11-25 21:18:11)